Experter på montering av IKEA-kök

Tillsammans jobbar vi för att komma ett steg närmare i att ro hem ditt drömprojekt i land. Till oss vänder du dig om du vill ha hjälp med att utföra köksmonteringen av ditt IKEA-kök. Kanske behöver du ett extra par händer som gjort liknande jobb med VVS och installation innan? Oavsett vilket kök du drömmer om så är vi säkra på att ha receptet för att lyckat samarbete med ett lyckat slutresultat så att du som kund kan känna att du både lagt pengarna på rätt firma men även i rätt händer.

Prata med oss

Är köket hjärtat i ditt hem? Vi förstår, det är det i många hem. Men inte alla utnyttjar det till fullo. Älskar du att laga mat och vill tillaga goda rätter i de vackraste av ytorna i ditt hem, och känner att det finns mycket som kan optimeras? Som nya köksluckor, ny belysning, eller nya klinkers? Oroa dig inte, vi måttanpassar till din nuvarande köksdesign!

Kökdax AB har lösningar för alla köksambitioner

Det är bra att ha höga ambitioner. Det betyder att du vet vad du vill ha, och det är självsäkert. Vi är lika självsäkra på vår spetskompetens, och tror att vi tillsammans kan nå fantastiska resultat. Välkommen till Kökdax AB – du är trygg i våra händer. Hör av dig redan idag!