Vi gör det snyggt

Vi har nödvändiga verktyg och kunskaper för att hantera renoveringsarbete både inom och utanför byggnaden. Så har du ett montera IKEA-kök i Stockholm som behöver monteras, renoveras eller putsas upp? Vi finns här för dig.

img

Montering IKEA-kök

Har du eller funderar du på att köpa ett IKEA-kök men vet inte om måtten stämmer in i nybygget? Behöver du vår expertis? Tveka inte att höra av dig.

img

Erfaret team av proffs

Vi vet hur viktigt det är för kunderna att ta emot order i god tid. Det är därför arbetet genomförs samvetsgrant och i en viss ordning. Ett permanent och erfaret team av proffs är vår garant för att slutföra arbetet inom den angivna tidsfristen.

img

Kostnadsfri offert

Låter allt detta intressant för dig men du är inte riktigt säker på om priset ligger inom budget? Oavsett anledning så är du välkommen att höra av dig till oss gällande montering av ditt drömkök från IKEA eller våra andra tjänster.

img

Våra andra tjänster

Vi utför totalrenovering och monteringar av kök, dels IKEA-kök, men även våra egna kök som kan skräddarsys enligt dina önskemål. Med oss kan du alltid förvänta dig högsta möjliga kvalitet till ett bra pris. Ta kontakt med oss och berätta mer om dina planer!